Αντικατάσταση κλειδαριά ασφαλείας με νέα κλειδαριά. Οι παλιές κλειδαριές με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου δεν προσφέρουν πλέον ασφάλεια και πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παλαιάς σας κλειδαριάς με σύγχρονη κλειδαριά ασφαλείας με μικρό κλειδί, προστατευτικό κυλίδρου defender και σύστημα μπλοκαρίσματος παραβίασης πόρτας.

Αντικατάσταση κλειδαριάς ασφαλείας


Κλειδαριές ασφαλείας με μικρό κλειδί για μεγαλύτερη ασφάλεια

Γιατί πρέπει να αλλαχθεί η κλειδαριά ασφαλείας σας :

Αν η κλειδαριά ασφαλείας της πόρτας σας, λειτουργεί με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου (μακρύ κλειδί), τότε θα πρέπει άμεσα να την αντικαταστήσετε, με αντίστοιχη που διαθέτει κύλινδρο και μικρό κλειδί.
Οι κλειδαριές με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου, είναι περασμένης αντιδιαρρηκτικής τεχνολογίας, μπορούν να ανοιχθούν σχετικά εύκολα από τον επίδοξο εισβολέα, με αποτέλεσμα να μην παρέχουν καμία ασφάλεια στην πόρτα σας και την περιούσία σας.


Η σύγχρονη λύση για τις κλειδαριές ασφαλείας

Η Bestdoor σας προσφέρει την πιο σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στις κλειδαριές ασφαλείας.
Η κλειδαριές μας διαθέτουν κύλινδρο ασφαλείας , κοντό κλειδί αποτύπωσης, κάρτα ιδιοκτήτη κλειδιών, προστατευτικό κυλίνδρου ασφαλείας (defender), καθώς και σύστημα μπλοκαρίσματος πόρτας (καταπέλτη).
Με την τοποθέτηση μιας τέτοιας κλειδαριάς ασφαλείας (Mottura, CISA, securemme) αποκτάτε αυξημένη προστασία σε κάθε προσπάθεια παραβίασης, όπως σπάσιμο του κυλίνδρου ή τρύπημα του επιστομίου της κλειδαριάς.


Κλειδαριά ασφαλείας επιπλέον επιλογές:

  • Ηλεκτρική κλειδριά ασφαλείας CISA ή MOTTURA
  • Ηλεκτρονική κλειδαριά ταυτοποίησης ιδιοκτήτη
  • Κλειδαριά με κωδικό εισόδου
  • Διπλή κλειδαριά ασφαλείας
  • Κλειδαριά με σύνδεση με συναγερμό


Σας περιμένουμε στην έκθεσή μας , Αχιλλέως 104 στο Παλαιό Φάληρο, όπου θα βρείτε πλούσια ποικιλία σε πόρτες ασφαλείας , κλειδαριές ασφαλείας , εσωτερικές πόρτες , ειδικές πόρτες σε οικονομικές τιμές.